onsdag 29 december 2010

ButikenTycker det är så roligt att göra collage även om det inte alltid blir som jag tänkt mig. Men övning ger väl färdighet och nu har jag ju hittat instruktionsboken till min kamera så nu har jag lite att lära.

Ja  det är ju arbetsdagar för mig och i dag passade jag på att ta några bilder i min butik. Så här i mellandagarna är det rätt rörigt efter julen samtidigt som det gäller att skapa lite inspiration till nyår så nu plockas det juliga undan och det silvriga åker fram. 

Nä nu måste jag sluta kan ju inte sitta här och blogga på arbetstid, hon blir så sur den gamla tanten som har butiken, tycker att jag ska göra lite nytta!

Ha en fin kväll!
Kram Lena6 kommentarer:

Börjelundskan sa...

Hej Lena!

Visste inte att man kunde göra collage i kameran direkt, ..... ( är en hopplöst tekniskt idiot nämligen) :D. Men det låter som en jättebra ide.

Håller med dig, .... skönt när helgerna är över och allt blir som vanligt igen. Jag hör till den kategorien som kastar ut granen (helst) på juldagen, och adventsljustaken drabbas av samma öde, fast inte ut alltså (fniss)bara in på vindskammaren.

Önskar dig ett riktigt Gott Nytt År. Kram Cin

Viola sa...

VIlket härligt collage på vackra saker, hoppas du har en skön kväll, det där med collage har jag inte vågat gett mig på ännu...:-) kramen

Vit som snö sa...

Fint collage tycker jag.
Jag gillar ju också att sätta mina bilder i collage men det blir via datorn jag fixar det...visste inte ens att en kamera kunde fixa sånt;)
OM jag inte hinner in till dej före så önskar jag dej redan nu ett riktigt Gott Nytt År!
Kram Cilla

Fågel Blå sa...

Nej men åhhh så fint collage!!!!!
Du verkar vara en riktig hejare på kameran!
Önskar dej
Ett Gott Nytt År!
Kram Kathrine

Vita små hjärtan sa...

Gott Nytt År Min Vän!
Kram Agnetha

Maggan sa...

http://vindsromantik.blogspot.com/

Julen har varit underbar, kravlös, och det blir likadant till Nyåret.

Så mycket fint du har i butiken...

Önskar dej ett riktigt Gott Nytt År
Kramar
/Maggan