onsdag 18 augusti 2010

TrädgårdskvällarNu hoppas jag verkligen att vi får fina kvällar så man kan vara ute och koppla av i trädgården, när man kommer från jobbet. Det är så avkopplande att vara ute och skrota, fixa lite här och ändra lite där. Nu är det ju inte så mycket blommor kvar i min trädgård så jag får fylla på lite i krukorna.Jag är ju väldigt förtjust i vita blommor så när jag hittade dessa små  fick dom följa med hem. Sen går jag ju och funderar på vad som ska planteras i höst, jag har ju fått så många tips av er bloggvänner. Rosorna på framsidan ska bytas ut mot vita pioner. Ja inte så att jag inte gillar rosor, jag älskar rosor men det gör tydligen rådjuren också, men pioner lär dom inte gilla.
Behöver också lite snabbväxande vid den nya uteplatsen och har bestämt mig för humle. Så nu är min fråga till er goa bloggvänner! När ska jag jag plantera pioner och humle?

Och en sak till! Jisses vilket elände det var att få till ett inlägg idag. Blogger har tydligen ändrat något med bilderna, trodde att jag gjort något fel tills jag såg att även andra haft problem. Känns problemet igen?

Nä nu har det slutat regna så nu går jag och vovven ut och skrotar!

Ha en fortsatt fin vecka!

Kramar Lena