tisdag 21 februari 2012

Och vinnarna är ....Måste bara få visa det här härliga bordet som Era Antik hade i sin monter på Antikmässan, ja det är ju inte något litet bord precis hela 3,4 m långt gillar det ljusa underredet och den svarta skivan. Här skulle man kunna duka till stor fest.
Apropå fest så är ju det temat på årets Rum och Trädgårdsmässa i Kista och jag har nu dragit vinnarna av fribiljetter till mässan och vinnarna är

Maria   "Om allting annat"
Agneta  " Nyanser av vitt"
Åsa     "Bakom berget"
Regina  "Vitt hus med svarta knutar"
Katta   "Rost och rosor"
Marie   "Nostalgi och romantik"
Anna    "Hemma i Högalid"
Barbro  "Brodera mera"
Ewa     "Ewas galleri"
Kerstin  utan blogg

Era biljetter kommer att finnas i kassan på mässan, så nu hoppas jag att ni kommer och besöker våra montrar och vår utställning "Festernas Fest". Vi planerar en bloggträff på lördagen, det var verkligen roligt förra året att få träffa så många bloggare, återkommer med mer info.

Har ju levt i tron att jag inte har någon ordkontroll och irriterat mig över att det varit svårt att kommentera på en del bloggar som har det. Idag fick jag veta av en bloggvän att jag tydligen har den där ordkontrollen och har ägnat en bra stund för att få bort den, gjort precis som Viola skrivit att man ska Klickat på utforma gått in på inställningar scrollat ner till kommentarer men där finns banne mig inget om ordkontroll, lovar har försökt många gånger snälla rara hjälp!!!

Ha nu en fin kväll!

Kramar Lena