tisdag 15 mars 2011

Vår monter på Rum och Trädgårdsmässan


Så roligt vi haft och efter en hel del arbete så blev ju klara med vår monter och vi har fått så mycket positiv respons  vilket är så himla roligt. Att vi har varit  fyra stycken som haft en gemensam monter har varit extra roligt eftersom vi då kunde hjälpa varandra och göra en utställning med saker från allas våra produkter.


En liten bildkavalkad från vår monter tyvärr blev det inte så mycket fotande vi hade att göra hela tiden så kameran glömdes  bort.

Inte ens under bloggträffen kom jag ihåg att fota. Det var jätteroligt att så många bloggare kom, några har jag träffat förut men många nya roliga möten blev det. Ni kan tro att det blev mycket prat och skratt i montern och så härlig stämning, jag tror att jag träffat minst trettio härliga bloggtjejer under mässdagarna. Tack alla snälla för att Ni kom och besökte oss vi blev så glada.

Vad som hände i övrigt på mässan vet jag knappt jag har sett bilder på bloggar från vackra montrar jag inte hunnit att besöka så det blir att titta runt hos Er andra för att se vad man missat men dom underbara dukningarna som visats på många bloggar njöt jag av varje gång jag passerade så underbart vackra.

Som Ni säkert förstår har min bloggtid varit i det närmaste obefintlig så nu har jag mycket att kika på hos Er, ska bli spännande att se vad som hänt i bloggvärlden.

                                                 Massor av kramar till Er alla!
                                            
                                               Lena