måndag 5 juli 2010

Auktionsfynd

Lördagens auktion var verkligen rolig! Vackert väder och mycket folk. Över 500 objekt auktionerades ut. Massor av roliga saker en del gick billigt annat blev lite dyrare. Tyvärr fick inte den vackra sengustavianska skänken följa med hem till mig, den gick över min limit men blev inte dyr ändå med tanke på ålder och skick. Den var verkligen fin och det är så roligt att få se fina gamla möbler.



En svart stor plåtbricka ett par jättevackra kandelabrar i nysilver och ett par ljusstakar i tenn som blivit med el fick i alla fall följa med hem.



Den här nysilversaken har säkert varit underdelen på en strutvas, men vasen som var i glas eller kristall har gått i kras och nu får det bli något annat kanske en ljusstake vi får se. Ja sen blev det ju några partilådor med lite godsaker som jag får visa en annan gång.

Jag vill passa på att tacka för alla omtänksamma kommentarer jag blir så glad! Som för så många andra kommer bloggandet just nu lite i andra hand så jag har lite dåligt samvete för att jag själv inte hinner med att kommentera så mycket som jag skulle önska, men Ni ska veta att jag tänker på Er alla och hoppas Ni har det bra i sommarvärmen.

Varmaste Sommarkramar Lena