fredag 1 oktober 2010

Antik och Kuriosamässan


Ja det är ju en hel del att göra innan montern blir som jag vill, här är jag nästan klar med fondtapeten. Den här gången har jag valt ett svartvitt tema.

Ja mycket saker är det som ska hitta sin plats.Tallrikshyllan börjar bli klar.Här ska väl sista finputsningen till, det gäller ju att få plats med en hel del utan att det ser för rörigt ut. Men när jag gick hem igår kväll kändes det rätt bra. Ni får ursäkta bildkvalitén jag är ingen vidare fotograf och ljusförhållandena var inte dom bästa.

Idag öppnade mässan och det har varit mycket besökare så jag mycket nöjd men lite trött, men ser redan fram mot morgondagen. Ska försöka hinna ta lite bilder på fina och inspirerande monter imorgon, mina montergrannar Sjöbodens Antik har också lagt ut bilder från sin monter på sin blogg, dom har också en utlottning just nu där man kan vinna en vacker sjal.

Jag vill också passa på att TACKA för alla goa kommentarer Ni ska veta att det värmer! Hoppas Ni förstår att jag har lite svårt att hinna kommentera just nu men jag lovar att återkomma. Nu är det dags för mig att krypa till kojs!

Ha nu en underbar helg!
Kramar Lena