onsdag 6 oktober 2010

Fler bilder från Antik och Kuriosamässan


Hej igen!
Jag tänkte börja med att svara på några frågor jag fått!
Men oj nu ser jag den där brandpostskylten den ingår inte i mitt sortiment.

Fondtapeten köpte jag på Rusta förra sommaren när dom hade rea, var där med maken som blev orolig att vi skulle ha den hemma, den är för grillig??? tyckte han, jag såg redan då att den kunde vara bra att ha på mässor och i skylt. Priset var 49:- per rulle fattar inte att jag inte köpte fler rullar!

Nej jag har ingen webbutik utan bara en helt vanlig butik, har haft i många herrans år. Visst har jag funderat på nätförsäljning men inser att det tar mycket tid så det får vänta.  Men det är klart ser Du något som ser spännande ut så går det bra att skriva en kommentar så kontaktar jag Dig. Jag har valt att inte ha min mailadress på bloggen men nu till helgen ska sonen komma hem och hjälpa mig att fixa en mail till bloggen.

Så några bilder från inspirerande montrar

Lantliv och Trädgård har alltid så vacker monter. Kika in på deras hemsida där finns massor av vackra och inspirerande bilder.
Antikt och Inredningar i Rembo  hade som alltid en monter så vacker så man skulle kunna flytta in där när som helst, skulle mycket väl kunna tänka mig att sitta där och äta en god måltid, eller hur!

Det får bli allt för ikväll, hoppas Ni har det bra! Har kikat runt lite hos Er idag men det har varit svårt att kommentera på flera håll Error 503 gör ett nytt försök imorgon!

Ha nu en fortsatt fin kväll, här väntar kudden!

Kramar Lena