måndag 4 oktober 2010

Bilder från Antik och Kuriosamässan


Ja så var mässan över för den här gången, det har varit en rolig och händelserik mässa. Igår när mässan stängde var det bara att packa ner allt och frakta till butiken. Det är inte lika roligt att packa ner som att packa upp, men det gick bra även om det känns i ryggen idag. Och som det såg ut i butiken imorse rena lagret, så dagen har ägnats åt att få lite ordning men det brukar ta några dagar.
Vad som var extra roligt den här mässan var att jag fick besök av några bloggvänner. Sussi med bloggen Callian Antikt och Brocante berättade för mig att hon har lite planer på att vara med på nästa mässa så hon kom och hjälpte mig med uppackningen och fixningen. Sussi är en tjej med öga för det vackra och nu är hon på gång att öppna webshop, ska bli spännande förhandstitten ger villha-känsla. Tack för hjälpen Sussi!
Katta med den vackra bloggen Rost och Rosor kom också och hälsade på i fredags en underbart gullig tjej. Hon tog bilder från min monter och har gjort ett inlägg, Tack snälla för fina bilder och ett trevligt besök!
Sen kom Therese med väninna dom hade åkt buss i 24 mil för att komma till mässan. Therese har den vackra bloggen Huset vid Ån också en underbart gullig tjej. Therese tog också bilder från montern och har gjort ett inlägg. Jag tackar även Dig för fina bilder och trevligt besök.
Jag blir nästan generad över alla fina bilder från min monter. Jag är så glad att jag började blogga så att jag fick tillfälle att jag träffa dessa goa tjejer och alla Er andra som ger mig så mycket inspiration.

 
Lovade att visa bilder från några inspirerande montrar.Bilderna ovan kommer från Solitär Antik som hade en vacker monter i höstens tecken.
Johannas Antik som bilderna ovan kommer ifrån blev min favorit på höstens mässa, så fint med det svart/vita i kombination med rött. En mycket smakfull och vacker monter med massor av inspiration.

En fin kväll till Er alla, fler bilder från mässan kommer!
Nu blir det en lugn kväll i soffan för mig.

Kramar Lena