onsdag 28 juli 2010

Vådan av att blogga

Ja tänk vad bloggandet kan ställa till med! Jag har fått så mycket inspiration och så många ideér i huvudet sen jag började blogga och det poppar ständigt upp nya. Jag har ju sett alla Era fina trädgårdsgrupper och uteplatser och varit lite inne på att göra en plats för en sittgrupp där vi har kvällssol.


I ena hörnet av trädgården har vi haft lite vildvuxet med tallar och granar som jag formklippt och där har jag haft min kompost gömd. Men jag tyckte att det blivit för högt och risigt så jag började gallra ur för att få in lite sol och göra plats för vår gamla trädgårdsgrupp som ska målas vit.Maken och sonen skulle hjälpa mig ta ner en tall, så motorsågen åkte fram och när väl tallen var nere såg ju granen bredvid väldigt risig ut, så den fälldes den med. Och med två herrar och en motorsåg kan vad som helst hända, det är tydligen roligt att såga.


Gissa vad som blev kvar jo en björk och en stor stenbumling.


Så här ska bli nåt men vad? Nu har jag fått myror i huvudet! Satt hela kvällen igår och letade efter bilder har ju sett så mycket fint på Era bloggar. Ska det vara ett litet tak över eller kanske segelduk eller kanske nån form av spaljeér. Ja Ni föstår att det snurrar i huvudet nu, så nu välkomnas alla ideér små som stora. Vill naturligtvis passa på att tacka för all inspiration och alla fina kommentarer Ni lämnar.

Många sommarkramar!

Lena