torsdag 5 augusti 2010

Auktionsfynd
Ja Ni tror väl att jag svimmade på auktionen i lördags, men det har varit mycket ett par dagar, började jobba i måndags.
Men vilken härlig auktion, massor av folk och perfekt auktionsväder. Över 500 objekt auktionerades ut, allt från möbler till partier med smågodis. Ni skulle ha varit med.Nej det blev ingen ljuskrona, det var fler som behövde en sån och jag är egentligen ute efter en femarmad , den här var trearmad och blev för dyr för mig. Men några gamla oljetryck blev mina , svåra att fota men den undre  med tio Guds bud är riktigt fin. Det vackra paret på den övre tavlan är Maria Pavlovna av Ryssland som blev svensk prinsessa när hon gifte sig med prins Wilhelm. Paret fick en son Lennart Bernadotte.


Det blev en till tavla med religiöst motiv, tycker dom är så vackra och har nåt rogivande över sig.Ja det blev ju lite annat också, lite för köket bl.a., gillar gamla bruksföremål.En diverselåda med gamla krön kan alltid vara bra att ha eller hur?Ja det blev ju lite annat också men det får jag visa en annan gång.

Ha nu en fin helg alla fina bloggvänner hoppas att vi får fint väder så vi kan vara ute och njuta!

Kram Lena