lördag 21 januari 2012

Mera Formex Rosenkelim såå... vackra hängde där på rad svårt att säga vilken som var vackrast alla var ljuvliga, vävda i Moldavien för så där 50 år sen.PB Homes monter var som alltid superfin med massor av inspiration. Skulle gärna sitta under "himmelen" och njuta av något gott. Ser ni på bordet ligger det olivkvistar, olivträd och kvistar från olivträd fanns i var och varannan monter, kunde inte låta bli att tänka på hur många olivträd som klippts ner, men mycket vackert.


Det här bordet föll jag för stort och med ett vackert underrede i barockstil riktigt häftigt. Ja mycket på mässan är nytillverkat i gammal stil, kan ju bara konstatera att det är dyrare att köpa nytt än gammalt.Vackra lyktor fanns det gott om och nya användningsområden, kanske ett litet olivträd.Eller kanske vackert hopknycklade notblad det gillade jag och ska nog ta efter.
Formexmässan är väldigt stor men när jag kikar runt på bilder därifrån ser det ut som om det bara är ett fåtal montrar det verkar som om vi är flera som gillar samma saker.


En fin lördagskväll till Er alla!
Kramar Lena