torsdag 3 mars 2011

Vinnarna är ...


Nu närmar sig Rum och Trädgårdsmässan med stormsteg ska bli jätteroligt även om det är en massa jobb. Håller som bäst på att packa och fixa det som ska med. Som jag berättat förut så är vi den här gången fyra antikhandlare som har en gemensam monter B: 21 och i den ska vi göra en gemensam inspirationsdel ett spännande samarbetsprojekt.

Hillevi med den fina bloggen Tankar från Trädgårdsmästaren har i samarbete med Kistamässan ordnat så att det finns en möjlighet att träffas i ett Bloggcafé för att fika, prata lite och dessutom blogga, det kommer dessutom att finnas namnskyltar för bloggare så att det blir lättare att hitta varandra, toppen Hillevi.

Vidarebefodrar delar av det positiva mail som Hillevi fått från mässledningen.

Mässan har ordnat så att det finns namnskyltar att hämta i Servicecenter där man kan fylla i sitt eget och bloggens namn.
För den som vill blogga direkt från mässan kan när man hämtar ut sin bloggskylt samtidigt hämta ut användarnamn och lösenord till det trådlösa nätverket, givetvis helt kostnadsfritt. Det är bara att säga till att man är bloggare så får man detta av vår trevliga personal.
På mässan kommer det att finnas två caféer varav det ena är döpt till vårat Bloggcafé där vi tror att det ska vara bäst uppkoppling till det trådlösa nätverket och därifrån kan de som vill blogga direkt. Där får ni ju också möjlighet att träffa varandra för lite mer spontana bloggträffar.
Bloggcaféet ligger inne i mässhallen så det kommer nog att vara lite mysig trädgårdskänsla där. Det ligger i den delen av mässhallen som " Antik och Kuriosamontern " som anordnar en bloggträff i sin monter B:21 kl. 14.00 på lördagen.

Och som Hillevi skriver visst låter det trevligt!
Härligt med en sådan positiv respons från mässan. Du får gärna sprida budskapet om bloggträffpunkten och bloggträffen vidare på din blogg ju fler som vet desto bättre.
Tack Hillevi för ditt fina arbete ska bli roligt att träffas, Hillevi planerar att vara på mässan på torsdagen och på lördagen.

Jätteroligt att så många ville vara med i utlottningen av fribiljetter, tack för alla trevliga kommentarer och mail. Vinnare som får en biljett var blev

Fågel Blå
Meta
Carina Lundin
Katarina
Freshgarden
Nina
Margareta K
La Fleur Blanche
Inger
Susanna L

Maila mig Era adresser lena.countryhill@gmail.com så kommer biljetterna på posten. Och så måste Ni lova att komma till vår monter och säga Hej!

Soliga hälsningar och kramar till Er alla!  Lena