måndag 4 oktober 2010

Bilder från Antik och Kuriosamässan


Ja så var mässan över för den här gången, det har varit en rolig och händelserik mässa. Igår när mässan stängde var det bara att packa ner allt och frakta till butiken. Det är inte lika roligt att packa ner som att packa upp, men det gick bra även om det känns i ryggen idag. Och som det såg ut i butiken imorse rena lagret, så dagen har ägnats åt att få lite ordning men det brukar ta några dagar.
Vad som var extra roligt den här mässan var att jag fick besök av några bloggvänner. Sussi med bloggen Callian Antikt och Brocante berättade för mig att hon har lite planer på att vara med på nästa mässa så hon kom och hjälpte mig med uppackningen och fixningen. Sussi är en tjej med öga för det vackra och nu är hon på gång att öppna webshop, ska bli spännande förhandstitten ger villha-känsla. Tack för hjälpen Sussi!
Katta med den vackra bloggen Rost och Rosor kom också och hälsade på i fredags en underbart gullig tjej. Hon tog bilder från min monter och har gjort ett inlägg, Tack snälla för fina bilder och ett trevligt besök!
Sen kom Therese med väninna dom hade åkt buss i 24 mil för att komma till mässan. Therese har den vackra bloggen Huset vid Ån också en underbart gullig tjej. Therese tog också bilder från montern och har gjort ett inlägg. Jag tackar även Dig för fina bilder och trevligt besök.
Jag blir nästan generad över alla fina bilder från min monter. Jag är så glad att jag började blogga så att jag fick tillfälle att jag träffa dessa goa tjejer och alla Er andra som ger mig så mycket inspiration.

 
Lovade att visa bilder från några inspirerande montrar.Bilderna ovan kommer från Solitär Antik som hade en vacker monter i höstens tecken.
Johannas Antik som bilderna ovan kommer ifrån blev min favorit på höstens mässa, så fint med det svart/vita i kombination med rött. En mycket smakfull och vacker monter med massor av inspiration.

En fin kväll till Er alla, fler bilder från mässan kommer!
Nu blir det en lugn kväll i soffan för mig.

Kramar Lena13 kommentarer:

Angels & Roses sa...

Gud så roligt med mässa. Underbara saker man ser där säkert. Å det är länge sen jag varit på en mässa.Formex skulle jag vilja gå på. Hoppas allt är väl med dig! kram

Sussi sa...

Hej Lena!
Tack själv! Tur att det fanns någon annan som till skillnad från mig hade alla hästarna i stallet och kom ihåg att ta med kameran...såg att Therese med Huset vid Ån hade tagit en massa bilder från din fina monter. Känner mig oerhört skamsen och arg på mig själv, men jag var så uppe i det blå av lycka och inspiration både fredagen och lördagen, så det var inte mycket vettigt som cirkulerade i mitt huvud...
Hoppas du är nöjd och belåten med mässan! Vi hörs!
Sussi

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Har sett så många fina bilder i en massa olika bloggar från din monter, du hade så jättefint. Förstår att det är skönt och inta soffläge idag, ser att det är mycket och bygga upp och packa ner. Sussis webshop väntar jag på, just den typen av saker hon säljer gillar jag. Ska bli jättespännande när hon öppnar.
Kramar
AnnaMaria

Fågel Blå sa...

Åh så fint du hade i din vackra montér!
Underbara saker!
Hade vart roligt att vara där!
Ha en underbar vecka!
Kram Kathrine

Skogslyckan sa...

Har sett alla bilder på bloggarna från din monter, och till och med en glimt av dig. Ser jätte fint och smakfullt ut. Förstår att du är trött, måste vara slitigt men kul.
Kram Pia

Britt sa...

Så vackra bilder fr din monter. Fårstår att du är trött efter mässan och av alla inspirerande upplevelser som man får.
Kul att träffa bloggvänner och få mycket respons på det man gör.
Ha de gott
Kram Britt

hemtrevnad marie sa...

Å, tack för härliga bilder!!
Ser fram emot fler!!
Hoppas att du är nöjd med mässan, mycket jobb, men jag hoppas att det gick bra!!
kraam

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Så roligt att få se lite bilder ifrån mässan. Det var så tråkigt att jag inte kunde åka den här gången... Nu har jag missat mässan två gånger i rad, och det är inte likt mig!
Det ser jättefint ut i din monter, har ju även sett bilderna på de andra bloggarna...
Men du skriver att du packar upp i din butik... Jag har inte förstått att du har en butik också...Var har du den någonstans? Man kanske kan komma på besök om man har vägarna förbi...
Kram
Marie

Maggan sa...

http://www.vindsromantik.blogspot.com/

WOW, så mycket fint, tur/otur att du inte har webbutik, jag ser massor, vill ha!
Och vilken fin monter du hade på mässan.

Kramar
/MAggan

Jenny sa...

Hej Lena!
Vad kul att det kom bloggtjejer på besök till din monter:)

Fina o inspirerande bilder!

Kraam Jenny

Elsa och Helena sa...

Roligt att det gick så bra, har ju sett din monter och den var såååå fin! Och så kul att träffa en massa bloggtjejer:) Ska kolla runt på deras bloggar nu!

Ha en skön helg, själv drar jag till Åland med Birka som alltid när jag ska resa någonstans vill jag bara vara hemma:) Men det löser sig bara jag kommit iväg.

Har en liten utlottning på gång, välkommen om du vill!!

KRAM Helena

Vitt hus med svarta knutar sa...

Vad roligt att mässan blev så lyckad. Det är verkligen kul att träffa bloggkompisar irl, tänk vad mycket det ger att blogga. Kan tänka mig att det fanns mycket fint att titta på på den mässan. På bilderna ser jag många fina saker.

Haa det så fint!
Kram,
Regina

Katta sa...

Hej Lena! Men vad fint du skriver om mej. Och jag måste ju ta och kolla in de andra bloggarna med. Hoppas du har kommit i ordning igen efter mässan.Kram Katta