tisdag 15 mars 2011

Vår monter på Rum och Trädgårdsmässan


Så roligt vi haft och efter en hel del arbete så blev ju klara med vår monter och vi har fått så mycket positiv respons  vilket är så himla roligt. Att vi har varit  fyra stycken som haft en gemensam monter har varit extra roligt eftersom vi då kunde hjälpa varandra och göra en utställning med saker från allas våra produkter.


En liten bildkavalkad från vår monter tyvärr blev det inte så mycket fotande vi hade att göra hela tiden så kameran glömdes  bort.

Inte ens under bloggträffen kom jag ihåg att fota. Det var jätteroligt att så många bloggare kom, några har jag träffat förut men många nya roliga möten blev det. Ni kan tro att det blev mycket prat och skratt i montern och så härlig stämning, jag tror att jag träffat minst trettio härliga bloggtjejer under mässdagarna. Tack alla snälla för att Ni kom och besökte oss vi blev så glada.

Vad som hände i övrigt på mässan vet jag knappt jag har sett bilder på bloggar från vackra montrar jag inte hunnit att besöka så det blir att titta runt hos Er andra för att se vad man missat men dom underbara dukningarna som visats på många bloggar njöt jag av varje gång jag passerade så underbart vackra.

Som Ni säkert förstår har min bloggtid varit i det närmaste obefintlig så nu har jag mycket att kika på hos Er, ska bli spännande att se vad som hänt i bloggvärlden.

                                                 Massor av kramar till Er alla!
                                            
                                               Lena

12 kommentarer:

Anneli sa...

Hejsan.

Oj, vad skoj ni verkar ha haft.....hade varit kul att vara där och vandra runt bland alla härliga saker!
....och att träffa så många bloggvänner också...

Önskar dig en fin dag,
Kram Anneli.

Mom´s kitchen sa...

Åh, sådana mässan man blir glad för!!! :) Så trevligt ni hade!!

Ha en underbar vecka!!

kra/Olg@

Fågel Blå sa...

Härliga bilder från mässan!
Kram Kathrine

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Den montern skulle jag gärna ha sett live, så mycket vill ha saker jag ser! Jätteroligt och se dina bilder.
Kramar
AnnaMaria

barbrok sa...

Ni hade så himla mycket vill-ha-saker, speciellt lyktan, den rosa, funderar om du fått den såld...men ska försöka hålla mig, har redan alldeles för mycket grejor! Vi ses!
Kram
Barbro

Mitt Stugliv sa...

Såg verkligen fint ut, åh vad härligt när det är fullt ös så man glömmer fota.

Ha det fint
KramKram
Lotta

Anonym sa...

Det var verkligen jätteroligt att så många kom på bloggträffen och ni var ju jätteduktiga som orkade för oj vad många det var som drog och slet i er.....

Kram Lena

vitadrömmarobusigabarn sa...

Åh så mycket fint där skulle jag velat varit
Ha det gott
kram Tina

Elsa och Helena sa...

Så mycket fint ni visade, vilka trevliga dagar du har haft! Roligt att träffa andra bloggisar också. Jag hoppas verkligen vi får ses någon gång:) KRAM Helena

Skogslyckan sa...

Den montern ser verkligen lockande ut! Måste vara kul att ha en monter flera stycken ihop! Kan tänka mig att ni sålde som smör, och vad kul att träffa alla bloggare!
Kram Pia

Vitt hus med svarta knutar sa...

Det var verkligen roligt att träffa dig irl och så mycket fint du/ni hade i montern. Bloggträffen var ett härligt initiativ så vi fick möjlighet att träffa andra bloggare också.

Verkligen en roligt mässa med mycket fint och inspirationsgivande.

Önskar dig en fin fortsättning på veckan!
Kram,
Regina

Carina Lundin sa...

Tack för en trevlig dag på mässan, man ser på bilderna hur mkt ni sålde, på lördag innan stängning såg det verkligen tomt ut hos er.
Glädjer mig över den franska vispen som är urläcker. hoppas vi ses snart, snart igen.
Stor kram från Carina och Seija
från loppispånätet.se