tisdag 21 februari 2012

Och vinnarna är ....Måste bara få visa det här härliga bordet som Era Antik hade i sin monter på Antikmässan, ja det är ju inte något litet bord precis hela 3,4 m långt gillar det ljusa underredet och den svarta skivan. Här skulle man kunna duka till stor fest.
Apropå fest så är ju det temat på årets Rum och Trädgårdsmässa i Kista och jag har nu dragit vinnarna av fribiljetter till mässan och vinnarna är

Maria   "Om allting annat"
Agneta  " Nyanser av vitt"
Åsa     "Bakom berget"
Regina  "Vitt hus med svarta knutar"
Katta   "Rost och rosor"
Marie   "Nostalgi och romantik"
Anna    "Hemma i Högalid"
Barbro  "Brodera mera"
Ewa     "Ewas galleri"
Kerstin  utan blogg

Era biljetter kommer att finnas i kassan på mässan, så nu hoppas jag att ni kommer och besöker våra montrar och vår utställning "Festernas Fest". Vi planerar en bloggträff på lördagen, det var verkligen roligt förra året att få träffa så många bloggare, återkommer med mer info.

Har ju levt i tron att jag inte har någon ordkontroll och irriterat mig över att det varit svårt att kommentera på en del bloggar som har det. Idag fick jag veta av en bloggvän att jag tydligen har den där ordkontrollen och har ägnat en bra stund för att få bort den, gjort precis som Viola skrivit att man ska Klickat på utforma gått in på inställningar scrollat ner till kommentarer men där finns banne mig inget om ordkontroll, lovar har försökt många gånger snälla rara hjälp!!!

Ha nu en fin kväll!

Kramar Lena

13 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det bordet var fint, och stort grattis till dina vinnare. För och ta bort dom dumma bokstäverna gör du så här:
.Design
.Inställningar
.Kommentarer (i det grå fältet)
.Scrolla ner till vill du visa ordkontrollen för kommentarer
.Nej
.och glöm inte och tryck på spara längst ner.
Kramar
AnnaMaria

barbrok sa...

Tack tack!!!
Kram Barbro

Tankar från Trädgårdsmästarn; Hillevi sa...

Hej Lena!
Vi ses snart på mässan R&T, ser fram emot det:-))

Grattis till vinnarna!

Kramkram Hillevi

Katta sa...

Åååh vad roligt :) Tusen tack! Jag kommer givetvis. Vilket underbart långt bord, det är ett sånt man drömmer om så man kan ha många gäster till bords. Många kramar, Katta

bakom berget sa...

Tack tack goa fina Du! Va roligt. Ja, jag har planerat att åka dit. Lääängtar att få se allt sommarfint som brukar finnas där.
Kram kära vän!
Åsa.

Fågel Blå sa...

Stort Grattis till dom lyckloiga vinnarna!
Just denna helgen skall vi till Danmark!
Njut Dagen
Kramar Kathrine

Viola sa...

Hallå igen...då tar vi det en gång till..gå in på inställningar, välj kommentarer...scrolla ner...kolla rubrikerna i vänstermarginalen..då står det vill du visa ordkontrollen...välj där nej, spara, klart, kram

Ewa`s Galleri sa...

Ohh tack vad roligt ,nu måste jag planera in den helgen
ha en skön kväll

Elsa och Helena sa...

Hej! Gå in på utforma tryck på inställningar, sedan snett till hö. under inställningar står det kommentarer med mindre bokstäver...där bör du hitta ja eller nej knappen.

Grattis till vinnarna...KRAMAR

Vitt hus med svarta knutar sa...

Å vad glad jag blev när jag såg din kommentar hos mig=) Tusen tack!
Vad kul att det är att jag känner igen flera bloggtjejer som vunnit, då kanske det finns en chans att få träffa dem irl på mässan=)

Tack än en gång!
Kram,
Regina

Anonym sa...

Tack så hemskt mycket! Vad roligt att vinna och få gå på mässan. :) Jag kommer förmodligen gå på lördagen.

Apropå fotot i det här inlägget - jag var också på antikmässan och jämtskåpet som syns i bakgrunden på ditt foto var min favorit på mässan.

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Hej Lena!
Tack så jättemycket för vinsten! Det ska bli jättekul att få gå på den mässan igen, den var ju jättefin förra gången, och så var det ju så trevliga utställare också :))
Kram
Marie

Nyanser av vitt sa...

Så snyggt. Jag kan få problem att åka ut i helgen. Idag hinner jag inte alls. Sonen spelar serifinal idag mot Polisen. Vinner de går de upp i elit.
Sköt om dig
kram Agneta