tisdag 13 mars 2012

Rum och Trädgårdsmässan 2012 är över!


Så var mässandet över för den här gången, känns nästan lite tomt. Har haft underbart roliga dagar med kära kollegor, trevliga kunder och haft förmånen att träffa flera goa bloggvänner.Ett par bilder från vår utställning med bröllopstema. Nu är det tillbaka till verkligheten och en butik som ser ut som kaos just nu, blir ju lite rörigt när halva butiken varit på mässa.

Tack snälla för alla rara kommentarer, vet att det varit svårt att kommentera hos mig pga ordkontrollen som jag inte fick bort trots alla goda råd. Googlade runt och hittade -fixa din blogspot.com- det är tydligen så att det har att göra med gränssnittet att göra (fattar nada), men gjorde som det stod så nu hoppas jag att ordkontrollen är borta.
Har missat massor av inlägg hos er så nu blir det en rundvandring på alla fina bloggar.

Ha det bäst!
Kramar Lena

11 kommentarer:

Vitt hus med svarta knutar sa...

Det var jättekul att ses och jag var förvånad över att du kände igen mig direkt=)

Mässan gav mig massor av inspiration, önskar bara att jag hade mer tid för att fixa med allt.

Jag kikade runt på din blogg, men kunde inte hitta information om var din butik ligger??

Önskar dig en skön dag, kan tänka mig att benen behöver lite vila nu efter intensiva mässdagar!
Kram,
Regina

Fågel Blå sa...

Förstår att du tycker det är lite tråkigt att det roliga är över!!!
Synd att man inte kunde kika förbi men vi var i Danmark på Big Big Loppmarknad!
Kramar Kathrine

Viola sa...

Kan tänka mig att det varit en härlig helg :) är i vattenhålet och tar igen mig, kram

bakom berget sa...

Hej igen! Ja det var trevligt att träffa Dig i lördags och få en liten pratstund där bland Dina vackra saker.
Ha en fin fortsättning på veckan nu!
Kram Åsa.

Lev Vackert sa...

Lördagen den 19/5 från kl 12.00 Blir det äntligen av!

Vår första bloggträff i Lev Vackert Huset! Vi hoppas att så många av er som möjligt kan komma och träffas! ÅÅÅHHHH så skoj!

Föranmälan ska göras tillvitromantik@gmail.com samt en förskottsbetalnings ska göras i samband med anmälan. Detta så att vi kan bjuda på god Kycklingssallad, kaffe, dryck och kaka. Kostnad 135:- Vi håller stängt på övervåningen av huset så att vi till en början kan lära känna varandra där och ha lite lotteri och liknande. Vi kommer också kort presentera hur det gick till när vi förverkligade vår dröm om böckerna och butiken. Sen är det givetvis fritt att röra sig i butiken. För er som kanske vill sova kvar finns bra möjligheter bara ett stenkast bort. Se under Fliken Om Kristinehamn på www.levvackert.se Kram Petra www.romantiskahem.blogspot.com och Ingela Broling www.inspirationivitt.blogspot.com

Katta sa...

Tack själv försenast Lena! Du hade det så fint som vanligt och ert bröllopsbord var underbart. Missade tyvärr bloggträffen hos er då jag var nån annanstans och irrade blir ju så då man är flera :) Kan tänka mej att det känns tomt efter mässan man bygger upp och laddar och planerar så mycket innan sen så intensivt under själva mässhelgen sen bara slut. Ordkontrollerna har blivit jättesvåra hos dem som har det så ibland ser man inte vad som står men din är borta nu så här ska det gå bra att kommentera. Ha en fin vårdag. Kram Katta

Anna sa...

Så kul med mässa och så fina bilder!

Tack för fina ord om mitt papper! Ja, det är många moment, men det fattas några ändå på bilderna!:) Kokning och malning av pappersmassan, strykning av de torra arken och noppning av kanterna då det flyter ut lite onödigt mycket vid sidorna.
Kram Anna

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Hej Lena och tack för senast! Det var roligt att träffas igen, och jag hoppas att det inte dröjer så länge till nästa gång.
Jag hade problem med mattan, när jag kom hem... hihi. Den passade på så många ställen, så jag skulle kunna ha flera stycken :))
Kram
Marie

Nyanser av vitt sa...

Ha en mysig helg vännen.
Kram Agneta

Elsa och Helena sa...

Jag hoppas också vi ses snart. Rart av Åsa att hon framförde hälsningen. Tänkte åka ner till mässan men insåg att det är en bit mellan Gävle och Kista tur och retur.

Få se om ordverifieringen är borta nu:)

KRAM Helena

Elsa och Helena sa...

Den är borta:):)