torsdag 27 januari 2011

Sifoner


Jag har fått lite frågor om jag har en webbutik och om man kan handla av mig på nätet. Nej, jag har ingen webbutik än så länge och har just nu inga planer på att starta en, tiden räcker nog inte till. Jag har en "vanlig" butik och säljer även på mässor, nästa mässa är Rum och Trädgård i mars. Men visst kan man handla av mig även om man inte har möjlighet att besöka min butik. Ser Ni något som verkar spännande så är det bara att maila så kan jag skicka bilder eller är det något Ni är på jakt efter så kom gärna med en förfrågan.

Min mailadress är lena.countryhill@gmail.com

Jag har fått frågor om sifoner, jag har ju en i headern den är min egen, men jag har några i butiken som är till salu. (På tal om headern den fixade till sig själv konstigt nog).Sifon nr 1 är engelsk och något större än de andra. Pris 550:- exkl.frakt
Sifon nr 2 har kvar hylsan där kolsyrepatronen ska sitta. Pris 450:- exkl.frakt
Sifonen nr 3 är lika som nr 2 men utan hylsa, båda är omärkta.  Pris 450:- exkl.frakt. Det röda strecket som syns på sifonerna markerar hur högt man kan fylla med vatten.

Ha en fin torsdag!
Kramar Lena

10 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Tänk att headern blev större av sig själv, det bor ett litet spöke i blogger-systemet. Men då vet man att det bara är och vänta. Jättefina sifoner, och toppen att du säljer via mail också.
Ha det gott
Kramar
AnnaMaria

Strandkullen sa...

vad bra att du säljer via meil. det ska jag lägga på minnet...kramis semlan

Katta sa...

Vilka snyggingar! Kul att du ska på Rum och trädgård, kommer kanske att besöka den och då tittar jag in och säger Hej, kram Katta

Änglarnas hus sa...

Hallojsan!!

Vilka härliga sifoner..snygga!!

stod och höll i en liknande på favoritloppisen härom veckan..ställde tillbaks den och gick sedan tillbaka för att finna den såld..såå typiskt mig..hehe..

Jag har planerat i Rum och trädgård och hoppas på att vi ses där :)

Kramis vännen!

//Sanne

Vintage House sa...

Hej
Gillar verkligen sifoner...
ha en skön kväll
kram
sandra

Carina Lundin sa...

Hej Lena, sifoner har gått mig förbi, visste faktiskt inte riktigt var det var............
men dina var verkligen fina...
Klart vi ses på lördag, ska bli kul att lyssna på duktiga dig igen....
Kul att du gillade brickbordet, det är riktigt bra, tycker jag. Nu har jag mina målargrejer på och snart får man ha alla sådder.
Kram Carina

Tina sa...

Hade ingen aning att de kallas sifoner. Alltid roligt att lära sig något nytt och självklart är de jättevackra som inredningdetalj!
Trevlig helg!

Vita små hjärtan sa...

Hej Lena.
Så fina Sifoner, de är så mysiga.
Ha en fin helg.
Kram Agnetha

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Jag hoppas att jag kan komma till den mässan. Det skulle vara jätteroligt att träffas igen, och se hur mycket fint du har med dig.
Kram
Marie

Katarina sa...

Hej Lena! jag har faktiskt aldrig haft en sifon, men min kompis hade när vi var små, och vi blandade saft så att vi fick "läsk" med olika smak.
Kram
Katarina