tisdag 11 januari 2011

Arbetsrum


Här ska till en rockad vad gäller arbetsrum vi vet inte riktigt än hur vi vill ha det men nånstans måste man ju börja. Jag började med att byta gardiner hade dessa vita linnegardiner som har en kanal och som tidigare suttit på en rundstav men nu valde jag att tjofsa till det istället med nyporna som sitter på träringarna. Helt ok upptill men lite väl stelt nertill så dom får hänga till sig innan jag tar en helhetsbild.


Sen skulle här rensas var det tänkt men som vanligt när man ska sortera bland gamla tidningar så börjar man bläddra och sen är man fast. Efter ett par timmars sorterande (bläddrande) lyckades jag slänga en liten hög i alla fall.Bokhyllan med inredningsböcker ska också gås igenom det har ju blivit några med åren. Gissar att jag kommer att fördjupa mig i en eller annan bok så det kommer säkert att ta lite tid innan den här rockaden är klar.

Nu är det dags att ta på broddarna för vovven vill ut!

Kramar till Er alla!
Lena

22 kommentarer:

Mom´s kitchen sa...

Det var bra gjort av dig - rensa behövs, ibland :)

Jag har rensat i mina tidningar i höstas och gav bort till mina grannar istället. Jag fick en fin blomma av de ;) Det var trevligt att någon kunde använda det jag inte behövde längre :)

kramar

caja sa...

Jag vet allt om det...att fastna alltså... ;-D

Måste susa nu..sonen slutar skolan om några minuter...men jag fastnade ju...här ;-)

Kram/caja

Fågel Blå sa...

Ja du det ä'r inte lätt!
Tat försiktigt i halkan!
Kram Kathrine

hemma hos lilla mej sa...

Vad duktig du är rensa kan vara trist.Men bara så skönt när det är klart.Ta det lugnt i halkan.Ha en fin dag.Varm kram Rita ♥

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Vita linnegardiner är jättefint, dom kommer säkert och hänga ut sig. Vet hur det är och städa bland tidningar och böcker, det tar tid!
Ha det gott var försiktig i halkan
Varm kram
AnnaMaria

Anneli sa...

Hejsan.

Att röja bland inredningsböcker och tidningar är mycket skoj, men....vilken tid det tar!
Kan bli sittandes länge...och så får jag inget mer gjort den dagen.....

Ha en fin kväll,
Kram Anneli.

Hem ljuva hem sa...

Känner igen det när man ska sortera inredningstidningar, man fastnar liksom i dem istället för att börja slänga. Efter en stund blir det alldeles för många kvar i alla fall. Sen jag köpte den gamla pigsoffan till köket så har problemet blivit lättare nu åker de ner i soffan och än finns det plats för många till.
Hoppas det gick bra med din röjning...
Ha en mysig kväll
Kram Anneli

Maggan sa...

Hej Lena
Gardineuppsättningen blev ju fin, det som syns...
Tidningar, det är mitt dåliga samvete. Har varit hopplös på att prenumerera på olika tidningar, sen har jag inte tid att läsa, är det bara bilder, så tar jag mej tid.
Nu har jag flera stora högar som jag måste gå igenom, är det något man missar, tror inte det.

Du behöver inte jäkta på med det, om det blir längre fram, är jag lika glad för det.

Krya på dej, och njut en smula!
Kramar
/Maggan

Jenny sa...

Hej Lena!
Känner igen det där med att det tar tid att rensa, visst är det kul att sätta sig o bläddra igenom gamla tidningar o böcker medans man håller på:)

Kul att du är med o tävlar hos mig!

Ha en fortsatt trevlig vecka!

kraam Jenny

Katta sa...

Brukar tänka när jag sitter i väntrummet på vårdcentralen av nån anledning att kanske man skulle ta med sig ett gäng färdiglästa inredningstidningar för på min vc har de haft ett enda ex av en urgammal Damernas värld senaste åren :) Kram Katta

Vitt hus med svarta knutar sa...

Det är skönt när julsaker är bortplockade och ett nytt år börjar, då vill man göra om, rensa ur och fräscha upp. Härligt...men en del saker är svåra att kasta;-)

Ha det gott!
Kram,
Regina

Elsa och Helena sa...

Hej Lena! Nu skrattar jag igenkännande:) Brukar också fastna i tidningarna jag ska "försöka" slänga! Bra att du fick iväg några:)

Gardinerna ser jättefina ut! Gillar hur du fixat till dem!! KRAM Helena

Black Iris sa...

Rockader av olika slag behövs här hos oss också. Jag har en lång lista på vad som ska göras men jag tycker än så länge det är trevligast att fylla på listan. Får se när jag sätter igång.

Kram Maidi

Marias Hörna sa...

Ja du att fastna i röjet av tidningar mm är inget svårt, och timmarna går. Men mysigt. Det skulle jag nog också behöva tror jag. Ja broddar är klokt. Ha de gott fr. Maria

Vita små hjärtan sa...

Fniss...ja det där med bläddrandet är inte så lätt! Kan liksom ta lite tid.
Kram Agnetha

Mitt Stugliv sa...

HejHej!

Vi var många som känner igen oss. Inte lätt att slita sig ifrån sina kära inspirationskällor. Jag har problem kan jag säga.

Ha en fin torsdag
KramKram
Lotta

Romantiska Hem sa...

Hihi känner också igen mig! KRAM

Marias Hörna - Njut av livet sa...

Hej Slår nu ett slag för min utlottning på Marias Hörna. Väl mött !
Maria

Hanna sa...

Ha en bra fredag.
Kram
Hanna

Viola sa...

Det är inte lätt att skiljas från sina böcker men hade själv en riktig genomgång för en månad sedan och lyckades göra mig utav med 4 st kassar med böcker, det tycker jag var duktigt, ha en skön fredagskväll, kram

High Street Cottage sa...

You're off to a beautiful start with the pretty white curtains and lovely books. Stopping over from Hakan's Saturday Show off, to say a big hello from the USA! xoxo tami

Tina sa...

Lycka till med ditt projekt. Alltid lika roligt att köra igång och skapa förändring!
Ser fram emot att få se lite bilder framöver på resultatet!
Trevlig helg!