söndag 12 december 2010

3:e Advent


Ja så har vi då tänt det tredje ljuset och julen närmar sig med stormsteg. Här har det mest varit jobb hela helgen roligt men lite stressigt att man inte hinner med så mycket hemma.
Och inte hinner jag med bloggen heller, kikar in som hastigast men har varit dålig på att kommentera men jag kommer snart igen.
Hoppas Ni alla har haft en fin adventshelg, ser att att Ni har fått det så julfint och mysigt. Nu ska jag koppla av med ett glas vaniljglögg.

Ha en fin kväll!
Kramar Lena

8 kommentarer:

Caja sa...

Hej Lena, jo det verkar som om många stressar nu inför julen...jag har slutat med det för jag mår bara dåligt då. Skönt att slippa faktiskt. Visst en del stress kommer man aldrig ifrån men den mesta kan man faktiskt undvika. har märkt att många kommer att ta en bloggpaus och det är väl helt ok, vi finns ju där för varandra igen när orken återkommer. Önskar att du har en fin sen kväll och att glöggen är oootroligt god.

Må väl/caja

Drömmen om Villa Grönskog sa...

Hej Lena!
Ja,mycket är det som man vill hinna med,så här före jul.Här försöker jag välja ut det jag tycker är viktigt,man får inse att allt inte går.
Är heller ingen fena på att kommentera för tillfället,men rätt vad det är,så är det lugnt igen.
Ha en finfin vecka
Kram Anette

irene sa...

Ha en fin Lucia!

Kram Irene

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Gomorron
Idag är jag uppe tidigt, fast jag ska inte lussa. Har man tur kommer det en lucia till jobbet. Mina fina tofsar hamnade till slut på två stolar, kika om du hinner.
Lussekram
AnnaMaria

Britt sa...

Ja, det är en stressande tid nu får många. Känner också pressen att hinna med allt som man vill.
Önskar dig en fin kommande vecka.
Kram Britt

Marias Hörna sa...

Tiden går ju såååå himla fort. Jag hinner knappt med i tanken..Må så gott

Mitt Måleri sa...

hej lena
jag hinner inte heller med bloggen som jag önskar och de märks här i blogglandia att många är lika upptagna...önskar dig en trevlig lucia dag
kram pia

Skogslyckan sa...

Trevlig Lucia men en dag för sent. Jag hade som sagt fullt upp igår. Synd bara man får vänta ett helt år till ev. publicering...
Ha en fin onsdag!
Kram Pia