onsdag 24 november 2010

Lite grönt i alla fall


Hallå där ute i mörkret och kylan!

Nu går tiden alldeles för fort redan onsdag och vilken onsdag sen. Här snöar det från alla håll och blåser småspik, har redan sopat bilen fyra gånger idag och det blir en gång till när jag ska hem. Jag gillar visserligen vinter och snö men snön ska komma uppifrån och solen ska skina.
Ser att många av Er redan adventspyntat så fint, själv lyckades jag få på lite låtsasgrönt på lampan i köket imorse. Ja, jag släpade ner jullådorna från vinden också så ikväll ska jag dyka ner i dom för att se om jag hittar adventsljusstakarna.

Ha en fin kväll!

Kramar Lena

11 kommentarer:

Jenny sa...

Hej Lena!
Vad fint du pyntat din lampa:)

Ha en mysig kväll!

Kraam Jenny

Angels & Roses sa...

Lite grönt ja, så fint. =) KRAM

Viola sa...

SÅ fint...:0) sickens väder vi har, har skottat i timtal idag får se om jag tar mig ut imorgon..:0) kramen

Vintage House sa...

Hej
Kartongerna har inte kommit ner från vinden än..
Vilket väder det är skönt att sitta inne och titta ut..
kram och mys till dig
sandra

farfars stuga sa...

Ja vilket väder vi haft idag. Skulle gett mig ut på julklappsjakt men blev hemma och bakade istället.
Inte ett pynt har kommit fram här hemma, huset är kaos ett tag till, men i morgon kommer de och slipar golvet sen är det tapetsering och in/tillbaka flytt! Så kanske jag kan få göra fint på lördagskväll.
Kram Cia

Strandkullen sa...

ja nu börjar vintern i hela sverige verkar det som...Jag har pyntat lite i veckan och ska sätta upp de sista ljusstakarna innan lördag är det tänkt...ha en bra dag! kramis semlan

Fågel Blå sa...

Åhh så fint du pyntat!!!!
HA EN FIN DAG!
KRAM KATHRINE

Katta sa...

Här hämtades upp lite adventssaker med igår ser fram emot att fixa adventsljustaken och stjärnan men har som tradition att göra det lördan innan advent så snart så. Och jag håller med dej snön ska komma rakt uppifrån, inte drivandes från nåt tak.Kram Katta

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Här ska dykas i lådor idag, fast jag har inte kommit ur morgonrocken än. Är ledig och fastnade framför datorn. Lite grönt piggar alltid upp.
Varm kram
AnnaMaria

Skogslyckan sa...

Lugn! Jag har inte hunnit heller. Blir nog inte innan lördag för min del. Skall fota månadens inlägg idag, då åker lite fram.
Kram Pia

Marias Hörna sa...

dEt blir så fint med lite grönt mys nu...ljuvligt !