torsdag 26 augusti 2010

Planteringsbord



I somras när solen sken och jag hade massor av tid att pyssla ute tog jag en del bilder på mitt planteringsbord som jag ofta står och påtar vid. Det är en liten hörna bakom garaget som jag har gjort till min. Jag kom på att jag kanske skulle visa några bilder, så jag började leta, men bilderna är bara borta. Har letat över allt, i datorns alla mappar, i papperskorgen, i kameran men bilderna är borta. Tog ett par nya imorse få se om jag kan röja där i helgen och få till lite bättre bilder.



Ja det ser i alla fall lite bättre ut än i våras.




Hoppas nu att vi alla får en fin sensommarhelg med sol och lite värme.
Kramar Lena

30 kommentarer:

Marie Louise sa...

Bra bord att ha det där när man vill pyssla lite utomhus. Nu är det ju dags för lite höstpyssel med kottar och kvistar och allt vad naturen bjuder på. Ha det bra! Kram Marie

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Oj, det var snö, tur att man glömmer mellan årstiderna att det väntar en vinter... Du har ett fint planteringsbord, ser att du hängt upp mycker mer saker nu. Perfekt med en egen liten hörna där du kan greja, nu får vi plantera höstblommor. Jag har köpt mina första bollkryss, men dom blev vita.
Kramar
AnnaMaria

Penseldraget sa...

Vad mysigt med en liten egen hörna, de går fort mellan årstiderna man glömmer lätt den jobbiga snön som va..=) hoppas du får en skön pysselhelg i din lilla hörna
kram pia

Fågel Blå sa...

Åh så mysigt med en planteringshörna!!!!!
Ha en fin Helg!
kram Kathrine

~Anitas Ljuva Rum~ sa...

Ja spaden skulle yra med jord om jag hade ett sådan vackert planteringshörna! Så fint!!!

Kram Anita

Sussi sa...

Ja, visst blir man gaaaalen när man inte hittar bilder man vet ska finnas nånstans....händer mig jätteofta, måste nog organisera upp datorn på nåt sätt! Tänk, på jobbet är jag så OTROLIGT organiserad, men när det gäller den privata datorn råder fullständig kaos! Undra vad det kan tyda på?? :o)
Kram
Sussi

Helena, The Swenglish Home sa...

Fniss, du må tro att jag studsade till när jag såg snöhögen, innan jag läste att det inte var just precis NU den låg där... ;-D Ett härligt planteringsbord, hur som helst, och det är något jag längtat efter länge. Kanske nästa vår...

Varmaste hälsningar från en bloggringrostig
Helena, The Swenglish Home

Huset vid ån sa...

Vilken mysig o fin hörna du har, där förstår jag att du trivs att greja.....Trevlig helg vännen! Kram Therese

Elsa och Helena sa...

Trevlig helg till Dig och maken, här i Gävle är det grått och trist för tillfället, kallt dessutom! Din hörna är jättemysig:)

Ja, jag tillhör också dom som inte ger upp i första taget...Kvinnor kan:)

KRAM Helena

Anonym sa...

Vad mysigt det ser ut vid ditt planteringsbord. Min planteringshörna är klar, det är bara själva bordet som ska tillverkas nu. Men såå härligt det ska bli att ha allt på samma ställe och kunna stå och pyssla med de små älskade växterna.

Mina krafter kommer så sakteliga tillbaka och det är en skön känsla. Tusen tack för gulliga kommentarer hos mig


Ha en härlig helg!
Kram Lena

Vita små hjärtan sa...

Å vad mysigt, en alldeles egen hörna att stå och fixa i!
Kram Agnetha

hemma hos lilla mej sa...

Vilken mysig hörna du har där förstår jag att du trivas att fixa och greja.Tråkigt att du inte hittar dina bilder.Ha en mysig kväll rara du Kram Rita ♥

Mitt Stugliv sa...

Hejhej Lena!

Tack för dina ord hos mig. Känner att inspirationen är på väg tillbaka. Fantastiska bilder du visar på ett praktiskt planteringsbord. Härligt med snöhögen.

Ha en fin fredag
Kramkram
Lotta

Hanna sa...

Så bra planteringsbord du har.
kram
Hanna

Katta sa...

Men åh vilket fint planteringsbord! Snyggt bed burkarna med saker i med. Kram Katta

Gårdsromantik sa...

Vilken fin ordning - och så snyggt!

Kram Maud

<Gårdsromantik-ljuvlig-lantromantik-på-nätet

Vit som snö sa...

Åhh en så fin hörna, själva planterings"möbeln" var superfin! Det enda jag inte gillar var snöhögen;))) O tanken på att det närmar sej igen:( Men där förstår jag att du gärna står o påtar.
Ha en fin helg gumman!
Kram Cilla

Tulipa sa...

Hej!
Tack för din hälsning!

Vlken fin planteringshörna, myyysigt!!!

Trevlig helg!
Kram Mariette

Änglarnas hus sa...

Hallojsan vännen!

Det är kanonbra med en planteringshörna..allt bra att ha..på nära håll!Du hade en hel del fint där..

Jag hade en förrut..men där hamnade vårt utespa nu :(..så jag skall försöka hitta en ny plats..saknar den!!

Ha en fin lördagskväll!!

Black Iris sa...

Det ser alldeles förträffligt ut där vid ditt planteringsbord. Så fräscht och rent, du skulle se mitt ställe. Det är inte visningsbart.

Kram Maidi

Elsa och Helena sa...

Tack, Tack:) Hälsa maken och tacka också! Tala om att det är "cruising" i Gävle med gamla bilar ikväll! Därav parkeringskrångel!!

KRAM KRAM

Jenny sa...

Hej Vännen!
Vilken fin planteringshörna du har!

Önskar dig en trevlig söndag!

Kraam Jenny

Huset vid ån sa...

Tack för titten. Kikar in o önskar dig en Trevlig Dag! Kram Therese

Lantligt i stan sa...

Vilken fin planteringshörna! Ska fixa till en jag med till våren. Ser inte fram emot vinter, snö och kyla. Just nu regnar det, vilket inte gör så mycket då jag ändå och förkyld och hängig. Det blir en mysdag inomhus under filten. Ha en fortsatt trevlig dag!
Kram Anki

Roses & Angels sa...

Så fint du har på ditt planterings bord. Ordning och reda! Ja du det är spännande att flytta är dock så besviken på städning mm så jag får ta ett möte med fastighetsägaren under veckan. Jag har mycket att stå och hinner inte med här men sen kommer det desto fler inlägg när allt är klart. Bloggträffar är alltid lika roliga. Så många underbara människor det finns. Hoppas du haft en bra helg. Kram

Viola sa...

Vilket härligt planteringsbord du har och beundrar din fina ordning där..så ser det inte ut på mitt, hoppas helegen varit skön, kramen

Vitt hus med svarta knutar sa...

Vilket fint planteringsbord! Mycket fina saker som behövs när man påtar och planterar. Men URK snön...läste just att människor sitter fast med sina bilar i Norge för det har kommit 50 cm snö. Undra vad de hade på sig, för det är väl inte så många som har sina vinterkläder på sig i augusti?!

Nu hoppas jag på riktig Britt- eller Indiansommar (begreppen är tydligen synonyma).

Ha det så bra!
Kram,
Regina

Helena, The Swenglish Home sa...

Åh, trist med "påtvingad" badrumsrenovering, men när du väl hittat vad du önskar kanske det blir en "blessing in disguise"? Lycka till med katalogbryderierna och det blir säkert jättefint till slut!
En fin start på nya veckan önskar
Helena, The Swenglish Home

Börjelundskan sa...

Hallå Lena och tack för din kommentar inne hos mig. Ja, bilder som kommer bort hör inte till ovanligheterna här heller, .....jag har en massa mappar så det tar en stund att leta igenom dom, och nånstans brukar dom hamna fast man är säker på att man är noga i vilken dom ska vara i.

Är lite avundsjuk på dig och din fina planteringshörna, har länge önskat mig ett funktionellt ställe att stå och påta med mina krukor, men det kommer väl så småningom. :)

Ha en härlig vecka. Kramiz Cin

Sussi / Sussinghurst sa...

Rigtig god ide med plantebordet - men gør nu ikke samme fejl som mig - der har fyldt bordet op med urtepotter, lanterner og alt muligt - der er simpelthen ikke en bar plet til at arbejde ved (selvom jeg faktisk har 2 borde) ;-)