torsdag 12 augusti 2010

Formex
Tillbringade eftermiddagen på Formex, ja det finns så mycket inspirerande att se. Ja jag var ju inte ensam det var massor av folk och jisses så varmt, höll nästan på att dåna. En av mina favoritmontrar är THG med ett underbart sortiment, stilrent och vackert. Och i den här soffan hade jag gärna slagit mig ner, och vilat mina trötta fötter.Det här skulle väl kunna vara en underbar blogghörna, lamporna är så läckra.Hann också träffa Ingela Broling och kika i den fina boken "Lev Vackert", en underbart vacker bok, och jag såg att flera av mina favoritbloggerskor visade sina vackra hem i boken.

Ja nu gäller det att vila de trötta fötterna, imorgon är en ny Formexdag!
Hoppas kunna träffa Anette och Katarina och få mig en titt i deras nya bok "Lantlig Charm" och kanske träffa några bloggvänner.

Ha en fin kväll!
Kram Lena7 kommentarer:

Elsa och Helena sa...

Nu måste jag kika in hos dig igen! Lyckliga som får gå på Formex och titta på allt vackert!!
Vill också:)

KRAM

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Och du din lyckost som varit på mässan, och så får du träffa bloggerskor också. Såg ett inslag på nyheterna, det var färger och saker som var väldigt grälla i färgerna, inte alls fint. Montern du fotat är ju jättefina saker i. Hoppas du hittar Anette imorgon, henne skulle det vara så himla kul och träffa.
Stor kram
AnnaMaria

lottens vita och gröna sa...

ohhh vad spännande det ska bli!
jag kommer dit vid 15 tiden, har du mitt nummer annars får vi hålla koll, tänkte gå då direkt till anette då, må bäst, varmkram lotten

Änglarnas hus sa...

Härligt att få vara där!!..Har du företag?..det är väl bara för folk i branchen?..eller har jag missat något..
Vilken härlig monter du har fotograferat..som du skriver lamporna är underbara!1

Kul att få träffa tjejerna IRL

Ha det gott vännen!!

Kramis sanne

Strandkullen sa...

Min väninna Angelica är där med sitt företag ACN. Går du förbi deras monter så ta en titt på hennes underbara scafsar...hälsa från mig*ler kramis semlan(jeanette)

Fågel Blå sa...

Åh så kul att gå på Formex!
Jag tyckte det var helt underbart att strossa runt och beställa vad man ville!
Hoppas du får en fortsatt fin helg!
Kram Kathrine

Romantiska Hem sa...

Men tack du underbara rara för de fina orden!!! Om du bara visste vad glad man blir när någon känner så, det är ju verkligen lite nervigt att släppa en bok, det finns ju många elaka tungor, många olika stillar, många olika tycken och det är ju alltid en chansning att göra det som man själv tror, tycker och tänker.
Men vi har ju haft så fin hjälp av så underbara bloggare så det kan ju inte bli dåligt tillsammans med dem, ler.
KRAM på dig! Petra