fredag 9 april 2010

Bloggstart 2

Tack alla underbara bloggvänner. Det känns som om jag ska få till det även om det just nu är problem med bilder. När min man kom hem igår efter ett par dagars resa berättade jag att jag fått massor av nya vänner . Det här är så roligt så jag kan knappt bärga innan jag sätta mig vid datorn. Hoppas jag kan få lite hjälp med bilder i helgen när ungdomarna kommer hem. Hoppas Ni har tålamod med mig.
Kramar Lena

6 kommentarer:

Viola sa...

Välkommen till Blogglandias underbara värld, alltid roligt när nya bloggar föds, lycka till, kram VIOLA

Jenny sa...

Hej Lena!
Snart fixar du det här med bilderna själv;)

Ha en trevlig söndag!

Kram Jenny

Country Hill sa...

Tack snälla Viola för att Du tittade in på min nybörjarblogg. Jag har varit inne på Din fina blogg massor av gånger och hämtat inspiration.Jag har fortfarande lite problem med bilder men imorgon är jag ledig och hoppas få lite hjälp så att jag kan få ordning på min blogg.
Ha en fortsatt trevlig kväll och än en gång TACK för en trevlig kommentar.
Kram Lena

Country Hill sa...

Hej Jenny som jag nyss xa till Viola Ni har alla så fina bloggar och jag hoppas bli en av Er. Jag Njuter varje dag när jag är inne och tittar. Jag ska som sagt få hjälp nu i helgen.
Tack än en gång för Din uppmuntrande kommentar och ha en fortsatt trevlig kväll.
Kram Lena

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Solen finns i Värmland, du vet Karlstadsolen lyser som bara den! Hihi, men idag är det strålande väder, kommer och bli fika ute senare idag. Och fåglarna väckte mig imorse, det var ett glatt kvittrande här.
Ha en fin söndag
Kramar
AnnaMaria

Country Hill sa...

Ja vi fick faktiskt lite sol här med igår, men jag hade inte tid att gå ut jag har datorn och bilderna att sköta,eller hur.....
Ha en fin vecka
Kram Lena